Leditaulu.fi

Republic of Communications

Ratkaisukeskeisyys, tarkoituksenmukaisuus, ekologisuus ja ekonomisuus

RoC Showroom

Republic of Communications on yksi Suomen johtavia viestintätoimistoja, joka edustaa useita maamme suurimpia brändejä.

Asensimme heidän Helsingin Annankadulla sijaitsevaan showroom -tilaansa HD LED -näytön, jolla on tarkoitus monipuolistaa asiakaspalvelua erilaisin käyttötarkoituksin. Ratkaisu on toteutettu P2,5mm LEDillä, HD resoluutioisena. Skaalain skaalaa automaattisesti minkä tahansa kuvalähteen näytölle oikein, tehden operoinnista mahdollisimman helppokäyttöistä.

“Leditaulu on toiminut meillä viestintä-  ja markkinointitoimisto Republicilla showroomin katseenvangitsijana.

Taulu on muuntautumiskykyisesti palvellut niin Republicin kasvoina arkikäytössä kuin erilaisissa tapahtumissa asiakkaillemme tuotettuja mainosvideoita esitellen.

Leditaulu on luonut toimistollemme lämmintä ja yhteisöllistä tunnelmaa humoristisilla takkatulivideoilla ja nauruntäyteisillä PlayStation-peli-illoilla, sekä kätevästi toiminut henkilöstön koulutusvälineenä sisäisten presentaatioiden esittelyissä.

Leditaulu on toimistollamme sisustuselementti ja vaihtuvan tunnelman luoja. Taulu antaa tarkkaa kuvaa, on energiatehokas ja helppokäyttöinen. Materiaalienkin lataus järjestelmään onnistuu mutkattomasti.”

Hasse Eranka, CEO