Leditaulu.fi

Liiketoiminnan kehitys- ja kansainvälistyshanketta

Tämän yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja kansainvälistymistä on tuettu Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

Auranta Oy on digitaalisten näyttöpintojen maahantuontiin erikoistunut yritys. Yrityksen liiketoimintaa ja nykyinen ansaintalogiikka ovat LED-näyttöjen kokonaistoimitukset.

Hankkeen nimi: Kestävän kehityksen ulkonäyttötaulupalvelun konseptointi ja pilotointi – kansainvälinen pilotticase 24/7- käytettävyyshallintapalvelua toteuttaen

Hankkeen sisältö: Tarkoituksena on konseptoida ja tuoda asiakkaalle vaihtoehtoinen näyttötaulupalvelu ja niiden valvonta itse omistettujen näyttöjen sijaan. Hanke toteuttaa pilotin kansainvälisen ulkomainontaalan operaattorin kanssa ja määrittelemiin ulkomaisiin kohteisiin.

Laaja kansainvälinen laitepalvelukonsepti edellyttää korkeatasoista 24/7-käytettävyyshallintapalvelua, mitä pilotoidaan yhteistyökumppanin kanssa. Lisäksi yritys haluaa luoda hankkeen aikana asiakkaille palveluprosessin, missä asiakas voi konkreettisella tasolla varmistua käyttämiensä palvelujen ympäristövastuullisuudesta. Pilotissa testataan myös käytännössä laitteiden tehokkaan käyttöiän päättyessä, että ne loppukäsitellään tietoturvamääräysten mukaisesti ja ympäristötehokkaasti noudattaen kestävää kehitystä, materiaalien talteenottoa ja EU:n jätelain antamia ohjeita. Pilotoitava prosessi sertifioidaan palveluntarjoajan kanssa osaksi Auranta Oy:n palvelukonseptia ja edelläkävijäbrändiä.