Leditaulu.fi

Parkano – liiketoimintakauppa sekä LED näyttöpintojen uusiminen 03/2023

15m2, P10

Parkano - liiketoimintakauppa sekä LED näyttöpintojen uusiminen 03/2023

Parkanoon noin kymmenen vuotta sitten asennetut, varsin vilkkaalla 3-tien varrella, Parkanon keskustan etelä- ja pohjoispäässä sijaitsevat kaksi LED näyttöä vaihtoivat omistajaa 1.3.2023 alkaen, kun ne siirtyivät omistukseemme. Auranta Oy hakee liiketoiminnan kasvua, ennustettavuutta ja vakautta kasvattamalla systemaattisesti omaa LED näyttöverkostoa, joka tämän liiketoimintakaupan myötä nousee noin kahteenkymmeneen.

Oli itsestään selvää, että nykyiset näyttöpinnat vaativat välittömästi päivityksen, sillä alkuperäiset olivat olleet lähes aikojen alusta heikkolaatuiset. Luonnollisesti uudet pinnat edustavat markkinoiden energiapiheintä ja ekologisinta tekniikka, jotka siis todistetusti ovat markkinoiden energiapiheintä, sekä valmistusmateriaalit yli 85% kierrätettävissä.

Onneksi sopiva tuote löytyi nopeaan päivitykseen suoraan omasta varastostamme. Tämän projektin myötä olemme viimeisen vajaan kahden vuoden aikana asentaneet yli 200m2 energiapihiä ja ekologista näyttöratkaisua sekä omiin että asiakkaan tarpeisiin.