Leditaulu.fi

Laadukkaat led screen-näytöt ulko- ja sisätiloihin

Ulos, Sisään, Transparent, Sport 

Ulkonäyttö huomataan

Led-näytöt sopivat niin mainoskäyttöön kuin tiedottamiseenkin. Ulkonäyttö on tehokas ja näyttävä katseiden vangitsija teiden varsilla, julkisivuissa, stadioneilla tai vaikkapa urheilu- tai laskettelukeskuksissa. Näytön tekninen kokoonpano valitaan aina tarkoitukseen ja katseluetäisyyteen parhaiten sopivaksi.

Kevyet, energiatehokkaat ja pitkäikäiset screenimme on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin.

LED-sisänäytöt haastavat perinteiset videoseinäratkaisut

Korkean tarkkuuden led-näytöt sopivat sisälle esimerkiksi kauppakeskuksiin, kylpylöihin tai julkisiin tiloihin. Perinteisiin videowall -ratkaisuihin verrattuna kokoa ja kuvasuhdetta voi muokata joustavammin, sekä näyttökokonaisuus on aina yhtenäinen ja saumaton kuvapinta.

Transparent on LED-näyttöjen uusi musta!

Transparent led-näyttö antaa täysin uusia mahdollisuuksia näyttöviestintään ennen kaikkea isoilla ikkunapinnoilla. Korkea läpinäkyvyys jopa lähes 90 prosenttiin asti takaa näytön rakenteen huomaamattomuuden. Transparent led-näyttö sopii täydellisesti toimitilakäytössä olevien ikkunapintojen hyödyntämiseen.

Sport

Liikuntapaikkojen peruskorjausten tai uudisrakentamisen yhteydessä alkavat LED -tekniikkaan perustuvat ratkaisut olla itsestään selvyys. 

Pääosin ratkaisut ovat joko suuri tulostaulu tai mediakuutio, taikka esim. jalkapallokentän sivurajalle sijoitettu perimeter- eli kentänlaita screen.

Oleellista on myös ottaa huomioon tarvittava tulospalvelu- ja medianhallintajärjestelmä, jolla hallitaan ajettavaa sisältöä niin tulospalvelua, live streamia tai esim. kaupallista mediasisältöä. 

Tehokasta viestintää sisällönhallintajärjestelmällä

FirstView:n MediaCloud™ on helppokäyttöinen pilvipalvelu LED-näyttöjen sisältöjen päivittämiseen. Sisältöä hallitaan Internetin kautta etänä etkä tarvitse erillistä ohjelmistoa. Sisältöjä, kuten kuvia, videoita, tiedotteita, valmiita esityspohjia, uutisia tai muuta materiaalia, lisäät ja ajastat näytöille joko yksitellen tai haluttuina ryhminä.