Leditaulu.fi

Pori – LED näytön uusiminen 12/2022

18m2, P8

Pori - LED näytön uusiminen 12/2022

DOOH ulko LED tienvarsimainosnäyttöjen ensimmäisen aallon boomi Suomessa koettiin 2010 -luvun alussa, jolloin Suomeen nousi muutaman vuoden aikana arviolta reilu puolet nykyisestä tienvarsimainosnäyttökannasta. Nyt tämän aikakauden näytöt ovat saapumassa elinkaarensa loppupäähän.

Kymmenessä vuodessa teknologinen harppaus on ollut huima, ja kuten kaikessa elektroniikassa, “Mooren lakia mukaillen”, laatu on parantunut ja hinnat samalla laskeneet. Pyrkimyksemme on myös näissä uusimisprojekteissa hyödyntää olemassa olevaa infrastruktuuria niin paljon kuin mahdollista.

Uuden näytön kokonaisresoluutio nelinkertaistui kertaheitolla, ja yrityksemme johtoerottuvuustekijä, energiatehokkuus, tuotteiden meidän lähtökohdista itsestään selvien laatutekijöiden lisäksi, vähintään puolittui aiemmasta. Laatutekijä, jota asiakaskunta enenevässä määrin osaa myös vaatia.

Tuon ajan LED paneelikokostandarikoko on jossain määrin poistuvaa, mutta olemme yhdessä valmistajamme kanssa speksanneet tuotteen joka pystytään asentamaan tuon aikakauden olemassa oleviin runkoihin tämän päivän teknisillä vaatimuksilla sekä odotuksilla.

Valotehoa uudella näytöllä on peräti 7500 nittiä, pikselitarkkuus P8, ja sähkönkulutus alle 100W/m2 tasolla. Vertailukelpoinen jakso edelliseen näyttöön verrattuna osoittaa sähkönkulutuksen pudonneen noin 60%. Ekologinen voi siis olla myös ekonomista!