Leditaulu.fi

Vantaan Siemen ja Kone 02_2020

Ratkaisukeskeisyys, tarkoituksenmukaisuus, ekologisuus ja ekonomisuus

Vantaan Siemen ja Kone

Vantaan Siemen ja Kone oli jo pitkään miettinyt ledinäytön hankkimista kiinteistönsä seinään. Vasta kun toimiva kokonaisuus myös liiketoiminnallisesti saatiin rakennettua uskottavalle pohjalle, oli investoinnin aika.

Ratkaisevaa oli siis löytää järkevä yhdistelmä niin oman mainoshyödyn kuin ulos myytävän mainoskapasiteetin välillä. Harvalle ledinäyttöä hankkivalle kun sen operointi on varsinaista ydintoimintaa, Näin ollen pitkälti ulkoistetun mallin myötä päätös olis loppujen lopuksi helppo tehdä.

Näytön koko on 6*3m = 18m2. Tarkkuus P10. LED -tekniikkana on varsin mielenkiintoinen ns. DIP570 -tekniikka, joka yhdistää eri LED tekniikoiden parhaita puolia. Meille tärkeänä tietenkin muiden ominaisuuksien lisäksi varsin maltillinen energiankulutus.